The Elder Scrolls V: Skyrim / фото Reddit

The Elder Scrolls V: Skyrim можна сміливо назвати скарбницею найрізноманітніших багів. Деякі з них розробники виправляють тільки через десять років після релізу. А інші застосовуються гравцями для створення надпотужної зброї. Більшість помилок у проєкті добре відомі, але іноді виявляються нові. Одним зі свіжих загадкових багів нещодавно поділився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом petedems.

Користувач опублікував фото кур'єра, який доставляє послання в Skyrim. Він стояв на вулиці посеред міста без одягу. На персонажі були лише чоботи і пов'язка на стегнах. Рetedems запитав інших гравців про можливу причину виникнення бага. Проблема точно з'явилася не через модифікації, як це часто буває, адже користувач їх не встановлював.

Коментатори на Reddit так і не змогли пояснити суть помилки. Але зате вони почали ділитися своїми дивацтвами з кур'єрами в Skyrim. Один з гравців розповів, що якось помітив доставника листів в цінних обладунках з луски дракона. Як саме персонаж отримав броню, невідомо. А інший користувач застав кур'єра під час плавання у водоймі. Однак тут принаймні зрозуміло, що проблема полягає у пошуку оптимального маршруту, коли NPC рухається до цілі.

Відео дня
Новий баг в Skyrim / фото petedems

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: