Реліз Cyberpunk 2077 відбудеться 17 вересня / скріншот store.playstation.com

Студія CD Projekt RED відклала презентацію Night City Wire, присвячену грі Cyberpunk 2077. Спочатку проведення заходу було заплановано на 11 червня, але через масові протести у США його вирішили перенести на 25 червня.

Про це розробники заявили на офіційній сторінці гри в Twitter.

Читайте також"Не слухайте фанатів CS:GO": що гравці говорять про шутер Valorant

Відео дня

«Ми вирішили перенести Night City Wire на 25 червня. Ми все ще хочемо розповісти нову інформацію про Cyberpunk 2077, але зараз йдуть більш важливі дискусії, і ми хочемо, щоб вони були почуті. Ми цілком і повністю виступаємо проти расизму, нетолерантності й насильства», – повідомили розробники.

Cyberpunk 2077 вийде 17 вересня на Xbox One, PlayStation 4 та на ПК.

Раніше через масові заворушення у США компанія Electronic Arts перенесла прем'єру геймплея гри Madden NFL 21. З тих же причин Sony відклала презентацію ігор для PlayStation 5. А компанія Activision перенесла початок нових сезонів в шутерах Call of Duty Modern Warfare, Warzone та Call of Duty: Mobile.

Нагадаємо, 25 травня в США під час затримання афроамериканця Джорджа Флойда, поліцейський задушив підозрюваного, притискаючи його коліном до землі. Ця смерть викликала протести, які швидко переросли в масові заворушення у багатьох містах США. У кількох містах, у тому числі в Лос-Анджелесі оголосили комендантську годину і ввели національну гвардію.