Vampyr стане доступний передплатникам PS Plus 6 жовтня / фото store.playstation.com

У жовтні передплатники сервісу PlayStation Plus отримають безкоштовно аркадні гонки Need for Speed: Payback та рольовий екшн Vampyr.

Про це PlayStation повідомила у своєму офіційному блозі.

Трейлер PS Plus жовтень 2020

Need for Speed: Payback

Need for Speed: Payback – це аркадні гонки від студії Ghost Games. Гра вийшла у 2017 році на ПК, Xbox One та PS4. Дії Payback розгортаються у вигаданому злочинному світі Фортуни-Веллі. Гравцеві належить обрати одного з трьох персонажів з унікальними навичками та взяти участь у різних подіях, включаючи пограбування і гоночні змагання.

У грі можна тюнінгувати свої автомобілі.

Vampyr

Vampyr – це рольовий екшн від студії Dontnod Entertainment. Дії гри розгортаються у 1918 році в Лондоні. Головний герой, Джонатан Рід, бореться за життя британців, хворих на іспанський грип. Одного вечора його кусає вампір і благородний лікар сам стає чудовиськом, спраглим крові. Тепер гравцеві належить вирішувати – рятувати людей або полювати на них. Наслідки вибору позначаться як на подіях гри, так і на здібностях персонажа.

Отримати Need for Speed: Payback та Vampyr передплатники PS Plus зможуть вже 6 жовтня. До цього користувачі можуть завантажити файтинг Street Fighter V та королівську битву PUBG.