Мобільну версію PlayStation Store оновлять 28 жовтня / фото playstation.com

В рамках підготовки до запуску PlayStation 5, Sony оновить web-версію власного цифрового магазину PS Store в період з 21 по 26 жовтня. Мобільну версію PlayStation Store оновлять 28 жовтня.

Про це компанія заявила в електронних листах, надісланих користувачам PlayStation Network, повідомляє портал Gematsu.

Читайте такожУ PS Store почався розпродаж до Гелловіну зі знижками до 90%

Відео дня

Одна з головних змін в оновленому PS Store торкнеться можливості купувати ігри для консолей минулих поколінь. Так, користувачі не зможуть придбати ігри для PlayStation 3 та для портативних приставок PSP та PS Vita. Втім, ці ігри можна буде придбати в PS Store, відкривши його безпосередньо на відповідних консолях.

Крім того, в мобільній та web-версії оновленого PS Store не можна буде придбати теми, аватари та додатки для PS4. Однак вони будуть доступні для покупки на самій консолі.

Скоріш за все нові зміни пов'язані з тим, що з листопада 2020 року PlayStation Store буде інтегрований з систему PlayStation 5, що дозволить забезпечити до нього миттєвий доступ.

Нагадаємо:

  • Днями Sony оновила інші мобільні додатки для роботи з PlayStation. Так, додаток Remote Play, який дозволяє транслювати на смартфон ігри з PlayStation 4, при запуску став пропонувати вибір, до якої консолі під'єднатися – PS4 або PS5. 
  • 15 жовтня Sony презентувала інтерфейс PS5, над яким останні кілька років працювала міжнародна команда з США, Лондона і Токіо.
  • Світовий старт продажів PlayStation 5 призначений на 19 листопада.