Metro Exodus / фото store.playstation.com

Видавець Tencent Games і компанія PUBG Corporation анонсували кросовер між королівською битвою PUBG Mobile та третьою частиною українського шутера Metro з підзаголовком Exodus. Автори представили короткий трейлер, присвячений монстрам із "Метро: Вихід".

Трейлер кросовера PUBG Mobile та Metro Exodus

Наразі ні Tencent, ні українська студія 4a Games не розкривають подробиці співпраці. Однак відомо, що результати кросовера стануть відомі наприкінці цього року.

PUBG Mobile

PUBG Mobile – це одна з найпопулярніших мобільних королівських битв у світі. Гра вийшла у 2018 році на iOS та Android. З моменту релізу мобільну версію Playerunknown's Battlegrounds завантажили 770 мільйонів разів.

Metro Exodus

Metro Exodus – це третя частина шутера від першої особи, створена українською студією 4A Games за мотивами романів Дмитра Глуховського. Дії гри відбувається у 2035 році на території Росії, яка була зруйнована в результаті ядерної війни. Головний герой Артем, з групою вцілілих вирушає у подорож з метрополітену Москви на модифікованому поїзді "Аврора" та їде далеко на схід у пошуках нового місця для життя.

Нагадаємо, в серпні 2020 року студію 4A Games придбала шведська компанія Embracer Group за $35 млн. Ще $ 35 мільйонів розробники отримають у разі виконання ряду зобов'язань перед видавцем.