PUBG Mobile завантажили 770 мільйонів разів / фото engadget.com

Безкоштовна королівська битва PUBG Mobile за два з половиною місяці (72 дні) заробила $500 мільйонів. Таким чином за весь час з моменту релізу мобільна гра принесла розробникам $3,5 мільярда.

За даними звіту аналітичної компанії Sensor Tower, лише у 2020 році королівська битва заробила $1,8 мільярда. За цей же період гру завантажили 198 мільйонів разів.

Прибутки гри в період з серпня 2019-го по серпень 2020-го / фото sensortower.com

Читайте такожУ вересні власники PS4 отримають безкоштовно PUBG та Street Fighter V

Відео дня

Також в Sensor Tower нагадали, що 2 вересня PUBG Mobile була заборонена в Індії. Ця країна є лідером за кількістю завантажень гри. Тепер компанія PUBG Corporation намагається самостійно повернути гру на ринок, без участі видавця Tencent.

Всього ж на цей момент PUBG Mobile завантажили 770 мільйонів разів по всьому світу. На Китай, де PUBG Mobile видається під назвою Game For Peace припадає 124 мільйони завантажень. Велика частина завантажень – 65,3% припадає на Android, а 34,7% – на iOS.

Топ 3 країн за кількістю завантажень PUBG Mobile на Android:

  • Індія – 24% від загального числа завантажень (185,5 мільйона скачувань);
  • Китай –16,4% від загального числа завантажень;
  • США – 6,3% від загального числа завантажень;

І хоч на Індію припадає більша кількість скачувань, вона приносить всього 1,2% від загальних доходів гри. Найбільше творці PUBG Mobile заробляють в App Store. Користувачі iOS приносять розробникам 80% від усіх доходів.

Топ 3 країн, які приносять найбільший дохід для PUBG Mobile в App Store:

  • Китай – 53% від загальних доходів ($1,9 мільярда);
  • США –13,6% від загальних доходів;
  • Японія – 5,5% від загальних доходів;

Наразі PUBG Mobile залишається найуспішнішою королівською битвою на смартфонах.

PUBG Mobile

PUBG Mobile – це мобільна версія королівської битви PlayerUnknown's Battlegrounds. Гравці починають матч без спорядження і в процесі повинні роздобути зброю та припаси, щоб боротися за перше місце і стати останнім героєм, що вижив у битві.

Гра вийшла у 2018 році на iOS та Android.