Total War: Attila / фото PC Gamer

На офіційному сайті стратегічної серії Total War ненадовго з'явилася назва нової частини серії. Слідом за витоком інформацію про гру розкрив перевірений Інсайдер billbil_kun, який постійно публікує правдиві дані про добірки проєктів в PlayStation Plus.

Отже, нова частина серії буде називатися Total War: Pharaoh. Судячи з відсутності в найменуванні слова Saga, це буде повноцінна велика гра у франшизі. Менші за масштабами проєкти студія Creative Assembly і видавництво Sega зазвичай відносять до згаданого відгалуження в серії.

Назву стратегії у своєму мікроблозі підтвердив billbil_kun. Він заявив, що гра буде продаватися в трьох виданнях: звичайному, Deluxe і Dynasty. Друге включає додатковий комплект фракцій, а третє — відразу три таких набори і ще одну кампанію. Найімовірніше, цей контент вийде після релізу і буде також продаватися окремо.

Відео дня

За попереднє замовлення Total War: Pharaoh передбачено косметичні бонуси. На думку billbil_kun, гру повноцінно анонсують вже наступного тижня.

Детальніше про серію Total War

  • Це франшиза стратегій, в яких поєднується покрокове управління державами на глобальній карті і бої в режимі реального часу. Головна особливість серії — це наявність безлічі військ і фракцій зі своїми особливостями.
  • Кожна частина має свої унікальні риси. Наприклад, в лінійці Warhammer ухил робився на фентезі, а в Three Kingdoms важлива роль приділялася воєначальникам.
  • Станом на травень 2023 року франшиза включає 13 основних ігор, три відгалуження з підзаголовками Saga та багато доповнень.

Вас також можуть зацікавити новини: