Quake III Arena можна скачати безкоштовно в лаунчері Bethesda / скріншот

Компанія Bethesda роздасть безкоштовно гравцям культовий багатокористувацький шутер Quake III Arena. Таку акцію видавець влаштував на честь успішно проведеної кампанії зі збору коштів на онлайн-фестивалі QuakeCon 2020.

Як повідомляє портал PC Gamer, роздача закінчиться 21 серпня о 19:00 за київським часом.

  • Перед початком фестивалю QuakeCon 2020 видавець обіцяв подарувати гравцям першу частину шутера Quake. Тоді ж компанія запустила збір коштів на благодійність і заявила, якщо сума пожертвувань досягне $10 тисяч, то користувачам роздадуть безкоштовно ще й Quake II.
  • Після закінчення QuakeCon було зібрано $20 тисяч, і Bethesda влаштувала роздачу трьох частин шутера Quake. Однак гравці продовжили вносити пожертвування і тепер сума склала $30,6 тисячі.
  • Тому видавець прийняв рішення подарувати гравцям Quake III Arena. Його можна завантажити безкоштовно через лаунчері Bethesda.net.

Що таке Quake III Arena

Quake III Arena - це легендарний шутер від першої особи, орієнтований на багатокористувацький режим. Гра вийшла в 1999 році, і як попередні частини шутера, отримала широку популярність в кіберспорті.

Відео дня

Нагадаємо, фестиваль QuakeCon 2020 пройшов з 7 по 9 серпня. Через пандемію COVID-19 захід був організований в онлайн-форматі. В межах івенту відвідувачі могли отримати безліч інших бонусів, в тому числі спеціальний скін, значок і жетон для Doom Ethernal, а також особливі нагороди для The Elder Scrolls Online.