The Witcher 3: Wild Hunt / фото CD Projekt RED

CD Projekt RED ще нескоро почне ділитися подробицями Project Polaris — нової частини The Witcher і першої гри з наступної трилогії. Нещодавно гендиректор студії Адам Кічинський назвав проєкт "Відьмаком 4". Але пізніше прес-служба CDPR назвала це помилкою. А поки розробники відмовчуються, ентузіасти продовжують фантазувати. Нещодавно один з них створив концепт меню для нової The Witcher з Цирі в ролі головної героїні.

Зображення опублікувала відвідувачка форуму Reddit під псевдонімом Pufacosplay. За словами дівчини, автором роботи був її чоловік. На зображенні демонструється автентичне меню екіпіровки, яке відповідає стилістиці The Witcher 3: Wild Hunt.

У центрі екрану розташована Цирі. Навколо неї знаходяться комірки для спорядження. Зліва показані зілля, бомби та аксесуари, а праворуч — сумки для сідла та наповнення інвентарю. Основним характеристикам відведено місце у верхньому кутку. Такий варіант меню виглядає стильним і не перевантаженим, хоч злегка простакуватим. А на другому зображенні показано концепт бестіарію з описом морської сирени.

Відео дня
Концепт / фото Pufacosplay
Концепт / фото Pufacosplay

Нова The Witcher: основні подробиці

  • Гра проходить під кодовою назвою Project Polaris і знаходиться в пріоритеті у CD Projekt RED. Проект перейшов на стадію підготовки до розробки. Над ним працює команда у складі 150 осіб.
  • Project Polaris стане першою грою з нової трилогії The Witcher і закладе фундамент. Дві інші частини повинні вийти протягом шести років після дебютної.
  • Проект створюється на рушії Unreal Engine 5, який CD Projekt RED допомагає покращувати в партнерстві з Epic Games. Головним героєм стане неназваний відьмак зі Школи Рисі.

Вас також можуть зацікавити новини: