Анонсовано другу частину ремейка Final Fantasy VII / фото Square Enix

Видавництво Square Enix провело пряму трансляцію на честь 25-річчя з моменту виходу Final Fantasy VII. На заході компанія поділилася важливими новинами для фанатів франшизи. Вона анонсувала відразу дві гри — другу частину ремейка Final Fantasy VII і ремастер Crisis Core: Final Fantasy VII.

Продовження оновленої сьомої частини називається Final Fantasy VII Rebirth. У грі триватиме історія головного героя Клауда Страйфа і його союзників. Вони борються з мегакорпорацією "Шин-Ра", яка викачує з надр планети енергію Мако і руйнує Планету.

Дебютний трейлер показав, що події в сиквелі ремейка розгортаються за межами Мідгара. Ролик містить важливі сюжетні спойлери до сюжету першої частини оновленої Final Fantasy VII. У ньому розповідається про деяких персонажів і присутні натяки на подальший розвиток історії.

Rebirth вийде "наступної зими" на PS5. Під цією фразою, судячи з усього, мається на увазі термін з грудня 2023 року по лютий 2024-го.

Що відомо про ремастер Crisis Core: Final Fantasy VII

  • Оригінальна гра була ексклюзивом PlayStation Portable. Вона вийшла в 2007 році тільки в Японії, а вже потім дісталася до США і Європи.
  • Сюжет в ремастері з підзаголовком Reunion залишиться без змін, проте багато інших аспектів повністю перероблені.
  • Розробники значно поліпшили графіку з використанням рушія ремейка FFVII. Вони створили нові моделі, збагатили оточення, змінили освітлення і так далі.
  • Саундтрек і озвучення персонажів теж перезаписали на сучасний лад.
  • Бойова система в ремастері вірна оригіналу, проте в ролику помітні точкові поліпшення, наприклад, перероблені анімації.
  • Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion вийде найближчої зими на ПК, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Series S і Nintendo Switch.

Вас також можуть зацікавити новини: