Режисерська версія Death Stranding вже зовсім скоро вийде на ПК / фото Kojima Productions

Видавництво 505 Games і студія Kojima Productions анонсували вихід режисерського видання Death Stranding з підзаголовком Director's Cut на ПК. Версія для персональних комп'ютерів відзначиться підтримкою технології інтелектуального масштабування Intel XeSS. Вона підвищує якість графіки і продуктивність в іграх за допомогою нейромережі і спеціального алгоритму рендеринга. Аналогічним чином працюють DLSS і FSR від NVIDIA і AMD відповідно.

Читайте такожDeath Stranding 2? Хідео Кодзіма натякнув на нову гру із зірковими акторамиЩо стосується контенту, то він буде таким, як у версії для PlayStation 5. Користувачі отримають нові сюжетні місії, спорядження, пристосування для доставок вантажів, тренувальний полігон, гоночний трек і багато іншого. Director's Cut також включає всілякі бонуси і завдання, які додали в Death Stranding в рамках кросоверів з Half-Life і Cyberpunk 2077.

Окремою невеликою особливістю ПК-версії буде підтримка ультрашироких моніторів і високої кадрової частоти. Death Stranding: Director's Cut вийде на ПК (Steam, Epic Games Store) навесні 2022 року. Формат поширення гри для тих, у кого є стандартне видання, поки не розголошується.

Відео дня
Death Stranding: Director's Cut / фото Kojima Productions

Коротко про Death Stranding

  • У світі гри стався катаклізм, який назвали "Вихід смерті". Америка лежить в руїнах, всюди бродять невидимі і смертоносні тварюки, а вцілілі сховалися в розрізнених містах.
  • Сполучною ланкою між людьми стають кур'єри. Один з них — головний герой Сем Бріджес, якого зіграв Норман Рідус.
  • В образі протагоніста користувачам належить пройти від Східного узбережжя Америки до Західного, щоб відновити хіральну мережу і з'єднати разом міста, відродивши тим самим країну.

Вас також можуть зацікавити новини: