Розробники гри This War of Mine засудили російську агресію і фінансово допоможуть Україні / фото 11 bit studios

Вчора, 24 лютого, Російська Федерація вторглася на територію України. РФ розв'язала повномасштабну війну, але ЗСУ були готові. Наша армія гідно відбивається від ворога по всіх напрямках. Вітчизняні ігрові розробники вже встигли відреагувати на конфлікт. Студії GSC Game World і Frogwares висловилися проти російської агресії. А розробники S.T.A.L.K.E.R. 2 палко підтримали ВСУ і українців. Трохи пізніше офіційну заяву щодо війни зробила польська 11 bit studios. Вона засудила атаку РФ, підтримала суверенітет України і вирішила фінансово допомогти жертвам бойових дій.

Команда опублікувала на сторінці своєї гри This War of Mine в Steam наступне повідомлення: "Російські збройні сили напали на вільну країну Україну — наших сусідів. Як польська ігрова студія і творці визнаної у всьому світі антивоєнної гри This War of Mine — гри, яка безпосередньо говорить про страждання і нещастя цивільних осіб, постраждалих від війни, — ми хотіли б зробити заяву від нашої компанії: ми виступаємо проти російського вторгнення в Україну. Просто слова були б порожніми без осмисленої дії, і час має вирішальне значення, тому ми зробимо наступним чином: протягом наступних семи днів весь прибуток від This War of Mine, всіх її DLC, у всіх магазинах і на всіх платформах буде спрямований в спеціальний фонд. Через тиждень ці гроші будуть передані в Український Червоний Хрест для прямої підтримки жертв війни в Україні".

"Нехай це повідомлення резонує з усім, що ви знаєте про цю війну і про те, як війна вбиває людей, руйнує їх життя і будинки, — продовжила 11 bit studios. — Давайте — гравці і розробники разом — зробимо все можливе, щоб підтримати жертв війни в Україні".

Коротко про This War of Mine

  • Це симулятор виживання, якій прекрасно ілюструє, як війна відображається на мирному населенні. Він вийшов в 2014 році і отримав виключно позитивні відгуки.
  • У This War of Mine гравці керують групою громадян в закритому місті, де ведуться бойові дії. Героям потрібно здійснювати вилазки, Шукати припаси, покращувати свою базу і приймати нелегкі моральні рішення.
  • Персонажі в грі схильні до різних ризиків. Наприклад, вони можуть захворіти або впасти в депресію.

Вас також можуть зацікавити новини: