Зверху оригінальна гра, знизу – ремейк / скріншот

Розробники зі студії EA Motive провели трансляцію, на якій вперше показали кадри майбутнього ремейку науково-фантастичного хорора Dead Space.

Займатися розробкою перевидання студія почала менше ніж за рік до офіційного анонсу. Під час трансляції розробники продемонстрували ранній білд ремейка, підкресливши, що фінальний варіант буде відрізнятися.

  • У студії намагаються максимально точно відтворити локації з оригіналу, але при цьому поліпшити деталізацію, звук і освітлення – щоб передати потрібну атмосферу.
скріншот
  • Однак в рімейку з'являться і нові локації з невагомістю. Пересування в них буде походити на механіку з Dead Space 2. У таких додаткових рівнях на гравця чекають різні випробування.
скріншот
  • Розробники поліпшили в рімейку систему розчленування монстрів – тепер вороги отримуватимуть ушкодження з більшою деталізацією.
скріншот
  • У рімейку не буде завантажень – переміщатися космічним кораблем можна буде безшовно.
скріншот
  • Головного героя, Айзека Кларка, озвучить Ганнер Райт, актор подарував свій голос цьому персонажу в Dead Space 2 та Dead Space 3. Нагадаємо, що в оригінальній першій частині Айзек не говорив. Автори зазначили, що в рімейку він все ж буде говорити, але досить рідко – лише у тих випадках, коли до нього звертаються, або тоді, "коли було б дивно, щоб він мовчав".

Повна версія трансляції ремейка Dead Space

Перша частина науково-фантастичного хоррору Dead Space вийшла в 2008 році на ПК, Xbox 360 та PS3. Ремейк створюється на рушії Frostbite. Всі асети і звукові ефекти будуть зроблені заново, а не запозичено з оригіналу.