Outriders вийде наприкінці 2020 року / store.steampowered.com

Студія People Can Fly провела трансляцію, на якій розкрила подробиці геймплея нового кооперативного шутера Outriders.

Геймплей Outriders

У ролику показали одну з локацій у поселенні колонізаторів на віддаленій планеті. Розробники представили різних ворогів і монстрів, а також ігрових персонажів – дівчину, що управляє вогнем та трикстера – персонажа, створеного для того, щоб несподівано з'являтися на полі бою, завдавати багато шкоди і тікати від супротивників. Крім численних ворогів в грі будуть боси, яких складніше знищити.

У кожного класу героїв буде три гілки розвитку здібностей, орієнтовані на різні стилі гри.

Гілка розвитку здібностей / store.steampowered.com

Деякі здібності героїв були показані під час трансляції. Персонажі можуть тимчасово паралізувати ворогів в певному радіусі навколо себе, уповільнювати супротивників і переміщуватися за їх спини. У грі немає аптечок, а здоров'я можна поповнювати, атакуючи ворогів.

Про що Outriders

Outriders – це кооперативний рольовий шутер для 1-3 осіб. Грати належить за колонізаторів, які на далекій планеті займаються пошуком таємничого джерела сигналу. Розробники обіцяють, що Outriders не стане грою-сервісом, і в ній буде повноцінна сюжетна кампанія.

Outriders вийде на PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та на ПК наприкінці 2020 року. В магазині цифрової дистрибуції Steam гру вже можна оформити попереднє замовлення за 900 грн.