Розробники "Відьмака 3" пожертвували мільйон злотих на благодійність для України / фото CDPR

Ігрова індустрія все активніше реагує на вторгнення Російської Федерації в Україну. Нещодавно свою заяву щодо війни опублікувала студія CD Projekt RED, яка відома завдяки The Witcher 3: Wild Hunt і Cyberpunk 2077. Вона засудила атаку з боку РФ і пожертвувала на благодійність для України мільйон злотих.

CDPR написала у Twitter: "Недавнє вторгнення на [територію] України, наших друзів і сусідів, потрясло та обурило нас. На знак солідарності з усіма жертвами цього акту агресії група CD Projekt вирішила підтримати зусилля з надання гуманітарної допомоги, пожертвувавши 1 мільйон злотих до фонду Polska Akcja Humanitarna".

"Ми не можемо залишатися байдужими перед обличчям такої несправедливості та просимо всіх приєднатися і допомогти чим можете, — продовжила CD Projekt RED. — Разом ми зможемо змінити ситуацію на краще!"

Хто вже підтримав нашу державу серед представників ігрової індустрії

  • Першими дії РФ засудили вітчизняні студії GSC Game World і Frogwares. Особливо палку заяву опублікували розробники S.T.A.L.K.E.R. 2.
  • Польська команда 11 bit studios теж виступила проти війни. Вона готується відправити кошти з продажу This War of Mine в Український Червоний Хрест.
  • Bungie стала першою великою компанією, яка висловилася на підтримку нашої країни. Зараз студія планує провести благодійну ініціативу і зібрати кошти на гуманітарну допомогу Україні.
  • Кіберспортивна організація NAVI визнала Російську Федерацію агресором і підтримала населення держави.

Вас також можуть зацікавити новини: