Самостійний мережевий режим для Halo Infinite вже доступний безкоштовно / фото 343 Industries

Microsoft і 343 Industries зробили приємний подарунок на честь 20-річчя Xbox. Вони випустили самостійний багатокористувацький режим для Halo Infinite, який всі бажаючі можуть випробувати безкоштовно. Мережевий компонент гри доступний на ПК (Steam), Xbox One, Xbox Series X і Series S.

Формально зараз проходить відкрите бета-тестування мультиплеєра. Однак весь накопичений гравцями прогрес перенесеться в повну версію, а значить — це майже реліз. Одночасно із запуском "бети" в багатокористувацькому режимі стартував дебютний сезон. Він триватиме до травня 2022 року і відзначиться безліччю різних заходів. Перший з них почнеться вже наступного тижня і дасть можливість заробити косметичні предмети з самурайською стилістикою.

Користувачі тепло зустріли вихід мультиплеєра. Вони відразу ж кинулися розважатися в проекті, завдяки чому він встановив рекорд по піковому онлайну в Steam. Одночасна кількість гравців досягла 272 586 чоловік, і це відмінний показник.

Детальніше про мультиплеєр Halo Infinite

  • У проекті реалізовано два основних режими — для 8 і 24 користувачів. Вони можуть застосовувати різну зброю, гаджети і транспортні засоби для швидкого переміщення по картах.
  • При створенні мультиплеєра 343 Industries орієнтувалася на попередні частини франшизи. Розробники прагнули реалізувати класичний геймплей, але додати до нього нововведення, щоб вийшла основа для подальшого розвитку.