Платформер Sonic The Hedgehog 2 можна забрати безкоштовно до 19 жовтня / фото twitter

Днями Sega виповнилося 60 років. На честь ювілею компанія подарує шанувальникам п'ять ігор. Безкоштовна роздача пройде з 15 по 19 жовтня в магазині цифрової дистрибуції Steam.

В межах святкування ювілею компанія віддає безкоштовно одну зі своїх найзнаменитіших ігор – Sonic the Hedgehog 2. Отримати безкоштовно платформер про надзвукового синього їжака Соніка можна в Steam. Роздача закінчиться 19 жовтня о 20:00 за київським часом.

Крім культового платформера, гравці отримають можливість забрати безкоштовно чотири нових гри компанії:

Відео дня
  • Armor of Heroes – це ретро-екшн про танкові битви з видом зверху. У грі 9 режимів, 4 мапи та кооператив, розрахований на чотирьох осіб. Реліз відбудеться сьогодні, 15 жовтня. Завантажити гру безкоштовно можна буде до 19 жовтня.
  • Endless Zone – аркада в дусі старої серії Fantasy Zone. У грі є чотири світи, де потрібно брати участь в космічних битвах. Реліз гри відбудеться 16 жовтня. Забрати її безкоштовно в Steam можна буде до 19 жовтня.
  • Streets of Kamurocho – це піксельний бітемап-кросовер Streets of Rage 2 і пригодницького екшену Yakuza. Головними героями, Кадзумою Кірю та Горо Мадзімою, можна буде керувати окремо або ж разом з другом в кооперативному режимі. Streets of Kamurocho виходить на Steam 17 жовтня. Отримати гру безкоштовно можна буде до 19 жовтня.
  • Golden Axed: A Cancelled Prototype – це один рівень скасованого перезапуску гри Golden Axe. Компанія хоче таким чином показати, у що могла перетворитися серія Golden Axe Reborn. Отримати гру безкоштовно можна буде з 17 по 19 жовтня.

Всі п'ять ігор, які Sega роздає безкоштовно в Steam залишаться в бібліотеці користувачів назавжди.

Крім того, на своєму офіційному сайті компанія роздає безкоштовно перевидання пригодницької гри з приставки Sega Saturn – NiGHTS Into Dreams. Щоб отримати її, потрібно зареєструватися на сайті та авторизуватися у своєму обліковому записі Steam.