Груднева добірка ігор для підписників PS Plus / фото Sony

Серія правдивих прогнозів billbil-kun триває. Інсайдер знову правильно передбачив безкоштовні ігри для підписників PS Plus. Sony підтвердила, що користувачі отримають Mass Effect Legendary Edition, Biomutant та Divine Knockout (DKO) у грудні.

Як повідомили в блозі PlayStation, проекти будуть доступні з 6 грудня до 2 січня наступного року. До тих пір всі підписники вільні додати в особисту бібліотеку ігри з листопадової добірки — Nioh 2, Lego Harry Potter Collection і Heavenly Bodies.

Варто також відзначити, що Biomutant і Divine Knockout мають нативні версії PlayStation 5. А Mass Effect Legendary Edition доступна на PS5 за зворотною сумісністю з PS4. Всі п'ять ігор можуть отримати власники і PlayStation 4, і PlayStation 5.

Детальніше про ігри з грудневої добірки в PS Plus

Mass Effect Legendary Edition — це комплект ремастерів культової серії RPG від BioWare і Electronic Arts. До збірки входять три оновлені частини, з яких найбільше змінилася перша. Сюжет саги присвячений пригодам капітана Шепарда і його команди. Разом герої повинні врятувати Галактику від її знищення Женцями.

Геймплей в перших трьох частинах Mass Effect включає варіативне виконання завдань, прокачування персонажів, збір екіпіровки і битви. У боях можна перемикатися між бійцями і застосовувати спеціальні навички. Користувачі також будуть подорожувати космічними просторами і відвідувати різні планети. Перші дві частини Mass Effect вважаються культовими, а третя піддалася критиці через неоднозначний фіналу.

Biomutant — це постапокаліптичний екшен з елементами слешера від студії Experiment 101 і видавництва THQ Nordic. У сюжеті гри переплітаються кілька ліній: помста головного героя, порятунок світу і примирення місцевих племен. Одна з головних особливостей проекту — антропоморфні бойові звірі в ролі персонажів. Протагоніст теж входить в їх число і нагадує тхора.

Геймплей в Biomutant класичний для екшенів у відкритому світі. Потрібно досліджувати локації, збирати екіпіровку, займатися створенням предметів, виконувати завдання і битися. Знищувати супротивників можна із застосуванням зброї дальнього і ближнього бою.

Divine Knockout (DKO) — це файтинг з елементами платформера від Red Beard Games і Hi-Rez Studios. У проекті користувачі борються на різноманітних аренах в ролі миловидних версій міфічних богів. Гра включає кілька режимів, наприклад, 3 на 3 і дуелі. У всіх персонажів є своїм особливості, навички і набір косметичних предметів. А на кожній локації в Divine Knockout передбачена унікальна механіка, яку належить освоїти.

Вас также могут заинтересовать новости: