Sony оголосила про вихід ще двох ексклюзивів PlayStation на ПК / фото Insomniac Games

Минулої ночі на презентації State of Play Sony порадувала користувачів ПК. В рамках прямої трансляції вона оголосила, що Marvel's Spider-Man Remastered вийде на персональних комп'ютерах. А трохи пізніше компанія повідомила про реліз на ПК і Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Таким чином, ще два проекти Sony втратять статус ексклюзивів PlayStation.

На State of Play показали короткий трейлер ПК-версії Marvel's Spider-Man Remastered. У ролику присутня нарізка кадрів з битвами і персонажами. Але головне, що в кінці відео розробники оголосили точну дату релізу. Marvel's Spider-Man Remastered вийде на персональних комп'ютерах вже 12 серпня.

Що стосується Marvel's Spider-Man: Miles Morales, то її порт стане доступний трохи пізніше — восени поточного року. Перенесенням двох ігор на ПК займається студія Nixxes Software, яку Sony придбала в минулому році. А допомагає команді Insomniac Games.

На честь релізу на ПК у блозі PlayStation розкрили сукупні продажі двох супергеройських проектів. Їх тираж на PS4 і PS5 перевищив 33 мільйони копій.

Основні подробиці Marvel's Spider-Man і Marvel's Spider-Man: Miles Morales

  • В іграх розповідаються історії двох Людей-павуків — Пітера Паркера і Майлза Моралеса відповідно. Кожен з них бореться з лиходіями, а паралельно вирішує особисті проблеми.
  • Ігри володіють відкритими світами, які усипані додатковими завданнями і активностями. Сюди відноситься упіймання голубів, запобігання злочинам, погоні за машинами і так далі.
  • Бойова система в проектах заснована на застосуванні різноманітних прийомів і контратаках.

Вас також можуть зацікавити новини: