Sony представила контролери DualSense з новими кольорами і знімні панелі для PS5 / фото Sony

Sony анонсувала лінійку нових аксесуарів для PlayStation 5. Компанія представила контролери DualSense в трьох забарвленнях і кольорові знімні панелі.

Раніше геймпади для PS5 вже продавалися з чорною і червоною оболонкою. А тепер в список додадуться ще три кольори: "рожевий нова зірка", "зоряний синій" і " галактичний пурпурний". Глобальні продажі нових DualSense почнуться в січні 2022 року.

Читайте такожХлопець з Техасу при спробі продати PlayStation 5 отримав вогнепальне поранення

Друга порція аксесуарів — це знімні панелі для PlayStation 5. Раніше їх активно випускали сторонні фірми, яким Sony погрожувала судом. Тепер компанія нарешті зважилася перехопити ініціативу. Вона представила панелі в п'яти кольорах: "чорна північ", "космічний червоний", "рожевий нова зірка", "зоряний синій" і " галактичний пурпурний". Забарвлення відповідають оболонкам DualSense. Кришки для PS5 будуть доступні до середини 2022 року, але тільки в країнах першої хвилі, куди Україна не потрапила.

Інші подробиці про нові аксесуари для PlayStation 5

  • Роздрібна ціна кольорових панелей в офіційному магазині PlayStation становить $55 (близько 1480 гривень).
  • Ми запросили коментар у Sony з приводу поставок аксесуарів в Україну і отримали відповідь. Нові контролери з'являться в січні, а панелі — протягом 2022 року

Вам також можуть бути цікаві ці матеріали: