Логотип PlayStation Studios / youtube.com

Sony вирішила об'єднати свої внутрішні ігрові студії під новим брендом – PlayStation Studios. Компанія представила офіційний логотип, а також інтро.

Інтро PlayStation Studios

Така заставка буде з'являтися при запуску ексклюзивних ігор PlayStation, які створюють Naughty Dog, Sony Santa Monica, Sucker Punch, Insomniac, Guerrilla Games, Polyphony Digital та інші студії. Ініціатива повноцінно запуститься з виходом PlayStation 5.

Раніше всі компанії, що створюють ексклюзивні ігри для PlayStation були об'єднані в групу Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios. Старший віце-президент Sony Ерік Лімпел в інтерв'ю виданню GamesIndustry зазначив, що компанія вирішила відмовитися від позначки SIE Worldwide Studios, тому що гравці не асоціювали її з ексклюзивами Sony.

Також Лімпел підкреслив, що хоч заставка PS Studios схожа на інтро, яке використовує у своїх фільмах Marvel, бренд створювався під враженням від самих ігор.

Проте в мережі вже встигли помітити, що інтро PlayStation Studios дуже схоже на аналогічну заставку Xbox Game Studios, яку раніше представив конкурент Sony – компанія Microsoft.

Інтро Xbox Game Studios

Нагадаємо, реліз консолі PlayStation 5 відбудеться наприкінці цього року. Більш точної дати, а також ціни пристрою компанія не називає.