STALKER 2 буде доступний передплатникам Xbox Game Pass / фото stalker2.com

Українська студія GSC Game World опублікувала нові кадри з майбутнього сиквела легендарного шутера S.T.A.L.K.E.R. На обох зображеннях показано АТП - автотранспортне підприємство. Тільки перше фото датоване 1985 роком, а друге - значно пізніше, скоріш за все після аварії на ЧАЕС.

Відповідні скріншоти студія GSC Game World презентувала на своїй сторінці в Twitter.

Фанати в мережі вже припустили, що в сиквелі будуть переміщення в часі / фото twitter.com/stalker_thegame
АТП після аварії на ЧАЕС / фото twitter.com/stalker_thegame

У першій частині S.T.A.L.K.E.R. з підзаголовком Тінь Чорнобиля вже було показано автотранспортне підприємство. Воно знаходилося в східній частині Кордону.

АТП на Кордоні в STALKER: Тінь Чорнобиля / скріншот

Трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2

Про що S.T.A.L.K.E.R. 2

Читайте такожS.T.A.L.K.E.R. 2 може вийти не тією грою, на якові всі чекають

  • S.T.A.L.K.E.R. 2 - це довгоочікуваний сиквел шутера студії GSC Game World. Дії гри, як і першої частини відбуваються у зоні відчуження Чорнобильської АЕС.
  • Дебютний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2 був показаний 23 липня 2020 року на трансляції Xbox Game Showcase.
  • У сиквелі буде оновлена система симуляції життя під назвою A-Life 2.0. Персонажі будуть взаємодіяти один з одним і з оточенням без участі гравця
  • У другій частині шутера буде масштабний нелінійний сюжет, де рішення користувачів будуть впливати на долю персонажів, локальні події та навіть на весь світ гри.
  • В S.T.A.L.K.E.R. 2 будуть як знайомі фанатам локації, так і нові. Ще гравців чекають нові мутанти, артефакти й аномалії - одну з них показали в трейлері.
  • При створенні гри розробники використовують захоплення рухів і облич, а також фотограмметрію. Сама гра працює на рушії Unreal Engine.
  • Друга частина українського шутера S.T.A.L.K.E.R. 2 вийде на Xbox Series X та на ПК. На релізі гра буде доступна передплатникам сервісу Xbox Game Pass.