Стало відомо, яким буде новий Xbox / фото ua.depositphotos.com

З’явилися подробиці щодо планів Microsoft відносно випуску наступної ітерації консолі Xbox Series X. Як передає The Verge, йдеться про консоль із кодовим іменем Brooklin, її мають представити у жовтні-листопаді 2024-го року.

Передбачається, що нова консоль стане найпотужнішим Xbox за всі часи, вона не матиме приводу для дисків. Очікувана ціна - 499 доларів.

Судячи з усього, у нового Xbox буде циліндричний корпус, порт USB-C із можливістю заряджання на передній панелі. Також, відомо, що ємність накопичувача складе 2 ТБ, й консоль підтримуватиме технології Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E.

Відео дня

Крім того, повідомляється, що завдяки оновленому процесору має зменшитися енергоспоживання на 15%, в режимі очікування - на 20%.

Nintendo Switch 2 - що повідомлялося

Як писав УНІАН, з'явились свіжі чутки, що довгоочікувана консоль Nintendo Switch 2 вийде вже скоро. Зазначалося, що прототип консолі таємно показали на виставці Gamescom: нове покоління отримає екран з роздільною здатністю вище, ніж у оригінальних Switch, а також значно більш потужне залізо.

Головною фішкою Switch 2 виявилася підтримка технології масштабування NVIDIA DLSS з включеною трасуванням променів. Ті, хто був на приватній презентації кажуть, що графіка на компактній приставці виглядає максимально круто - це рівень PlayStation 5 і Xbox Series.

Вас також можуть зацікавити новини: