Фанати вважають, що розшифрували нову дату виходу Starfield / фото Bethesda

У фанатів екшен-RPG Starfield від Bethesda Game Studios народилася нова теорія. Шанувальники виявили цікаву деталь в дебютній геймплейній демонстрації і вважають, що вона натякає на нову дату релізу гри.

В кінці ролика, який розробники показали в рамках презентації Xbox & Bethesda Games Showcase, присутні кадри з космічним кораблем головного героя. Користувач форуму Reddit під псевдонімом Balrog229 побачив бортовий номер судна — 821 323. Він провів розслідування і з'ясував, що це не випадковий набір цифр.

Аналогічним номером володів патент на перший в світі літальний апарат від братів Райт. Його зареєстрували 23 березня 1903 року. Фанати вважають, що в цей день через 120 років Bethesda випустить Starfield. Якщо теорія підтвердиться, вийде символічний реліз, проте розробники поки ніяк не коментують знахідку Balrog229.

Відео дня

Офіційно студія повідомила про реліз своєї майбутньої екшен-RPG в першому кварталі 2023 року. Березень входить в цей період, тому передбачувана дата може виявитися правдивою.

Бортовий номер корабля / фото PCGamesN

Starfield — основні подробиці

  • Події гри розгортаються в XXIV столітті. Користувачі в ролі членів організації "Сузір'я" будуть шукати відомості про артефакти, в яких приховані таємниці всесвіту.
  • Геймплей Starfield включає перестрілки, прокачування, збір ресурсів, створення предметів і виконання завдань. Важливою частиною також буде дослідження космосу. Користувачі зможуть відвідати більше десяти тисяч планет і битися з ворогами на просторах всесвіту.
  • У проекті реалізували побудову баз і створення власного судна з різноманітних елементів.
  • Starfield вийде на ПК, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: