На 35-річчя Super Mario Bros компанія Nintendo зробила ряд гучних анонсів / фото nintendo.com

Сьогодні, 3 вересня, знаменитій відеогрі Super Mario Bros виповнилося 35 років. На честь ювілею розробники влаштували трансляцію Nintendo Direct, на якій анонсували швидкий вихід нової змагальної онлайн-ігри Super Mario Bros 35 і багато ремастерів старих ігор серії.

Nintendo Direct присвячений 35-річчю Super Mario Bros

Як зазначили в компанії, 18 вересня на Nintendo Switch відбудеться реліз Super Mario 3D All-Stars – збірка ремастерів 3D-ігор про Маріо.

До збірки Super Mario 3D All-Stars увійдуть:

  • Super Mario 64;
  • Super Mario Sunshine;
  • Super Mario Galaxy;

В Super Mario 3D All-Stars буде також вбудований музичний плеєр з композиціями з усіх трьох ігор. Користувачі зможуть прослуховувати треки навіть коли Nintendo Switch знаходитиметься у режимі очікування.

Крім того, Nintendo анонсувала перевидання збірки класичних ігор Super NES – Super Mario All-Stars. До нього увійдуть такі оновлені гри:

  • Super Mario Bros;
  • Super Mario Bros: The Lost Levels;
  • Super Mario Bros 2;
  • Super Mario Bros. 3 (з поліпшеною 16-бітної графікою);

Крім класики, користувачів Nintendo Switch очікують також новинки. Серед них – Super Mario Bros 35.

Що таке Super Mario Bros 35

Super Mario Bros 35 – це мультиплеєрна гра в стилі класичної частини Super Mario Bros, в якій між собою на вибування змагаються 35 осіб. Переможцем стає останній гравець, що вижив. Super Mario Bros 35 буде доступна в цифровому форматі з 1 жовтня. Щоб зіграти в неї буде знадобиться підписка Nintendo Switch Online.

Трейлер Super Mario Bros 35

Також по час Nintendi Direct був було анонсовано перевидання платформера Super Mario 3D World. Ремастер вийде 12 лютого 2021 року із додаткової главою під назвою Bowser's Fury. У грі буде як локальний, так і мережевий мультиплеер.