Кадр з The Last of Us Part II / playstation.com

The Last of Us Part II отримала нову дату релізу. Гра вийде на PS4 влітку – 19 червня.

Про це компанія Sony повідомила в офіційному блозі PlayStation.

Трейлер The Last of Us Part II

В компанії також повідомили про нову дату виходу ще одного ексклюзиву PlayStation. Реліз самурайського екшену Ghost of Tsushima відбудеться 17 липня.

Нові дати виходу обох ігор назвав Герман Хульст, голова внутрішніх студій Sony. Він висловив подяку розробникам зі студії Naughty Dog та Sucker Punch, яким довелося закінчувати роботу під час пандемії коронавіруса.

"Я хочу подякувати особисто командам Naughty Dog та Sucker Punch Productions за роботу і привітати з успіхом. Адже всі ми знаємо, як непросто було дійти до фінішу в умовах нової реальності. Обидві команди доклали всі зусилля, щоб створити ігри світового класу, і тепер ми з нетерпінням чекаємо моменту, коли через пару місяців гравці зможуть випробувати все самі. І нарешті, я хочу подякувати співтовариству PlayStation за терпіння, відданість та підтримку", - зазначив Герман Хульст.

Трейлер Ghost of Tsushima

Нагадаємо, спочатку один з найбільш очікуваних ексклюзивів PlayStation від студії Naughty Dog повинен був вийти 29 травня. Але через пандемію коронавіруса реліз гри перенесли.