Тобі Магвайр у фільмі "Людина-павук" / фото looper.com

Актори Тобі Магвайр, Кірстен Данст та Віллем Дефо стали героями гри Marvel's Spider-Man завдяки технології заміни облич DeepFake. Трейлер гри, де головних героїв замінили на голлівудських знаменитостей створив користувач YouTube під ніком BabyZone.

Тобі Магвайр у грі Marvel's Spider-Man

Для створення ролика BabyZone використовував обличчя акторів з кінотрилогії "Людина-павук" режисера Сема Реймі. Там трійця акторів грала ключові ролі. Тобі Магвайр зіграв Пітера Паркера, Кірстен Данст — Мері Джейн Вотсон, а Віллем Дефо — мільярдера Нормона Осборна.

До речі, в Marvel's Spider-Man є класичний костюм Людини-павука з трилогії Сема Реймі. Саме його для більшої достовірності використовував у своєму ролику BabyZone.

Тобі Магвайр та Кірстен Данст раніше не брали участі у створенні відеоігор. А ось Віллем Дефо подарував свою зовнішність і голос лікарю Нейтану Докінзу з гри Beyond: Two Souls. Там він зіграв разом із зіркою серіалу "Академія Амбрелла" - Елен Пейдж.

Елен Пейдж та Віллем Дефо в роботі над створенням гри Beyond: Two Souls / youtube.com

Що таке Marvel's Spider-Man

  • Marvel's Spider-Man - це пригодницький екшн, створений за мотивами коміксів про Людину-павука.
  • Гра вийшла у 2018 році ексклюзивно для консолі Playstation 4 і розійшлася тиражем понад 13 млн копій.
  • Продовження Spider-Man з підзаголовком Miles Morales вийде в наприкінці цього року на консоль нового покоління PlayStation 5. Гра розповість про Людину-павука на ім'я Майлз Моралес. Головний герой першої частини, Пітер Паркер, стане наставником Майлза.