Кадр з гри Total War: Shogun 2 / store.steampowered.com

Покрокова стратегія Total War: Shogun 2 від студії Creative Assembly стала безкоштовною. Гру можна отримати в магазині цифрової дистрибуції Steam до 1 травня.

Трейлер Total War: Shogun 2

Що таке Total War: Shogun 2

Total War: Shogun 2 – це комп'ютерна покрокова стратегія, дії якої відбуваються у XVI столітті в Японії. Гравець в ролі лідера феодального клану повинен воювати, розв'язувати господарські питання і вести дипломатичні переговори. Головна мета гри – припинити міжусобні чвари і об'єднати країну під своїм керівництвом, ставши правителем всієї Японії. Геймплей Total War: Shogun 2 поєднує покрокову стратегію з тактикою в реальному часі. В покроковому режимі можна досліджувати мапу, а вести битви вже доводиться в реальному часі, де всі дії має контролювати гравець. Total War: Shogun 2 вийшла у 2011 році в Steam. На агрегаторі Metacritic у гри 90 балів від критиків і 8,4 – від гравців. 

Отримати Total War: Shogun 2 безкоштовно можна тут.

Нагадаємо, до 6 травня в іншому онлайн-магазині, PS Store, всі власники PS4 можуть отримати безкоштовно трилогію Uncharted: The Nathan Drake Collection, а також гру Journey. Для цього підписка PS Plus не знадобиться.