Кадр з гри Uncharted 3: Drake's Deception / store.playstation.com

На тлі пандемії Covid-19 компанія Sony хоче, щоб гравці залишалися вдома. Тому всі власники консолі PlayStation 4 отримають безкоштовно збірник Uncharted: The Nathan Drake Collection, а також гру Journey. Роздача відбудеться в рамках ініціативи Play At Home.

Про це компанія повідомила на своєму офіційному сайті.

Читайте такожНе одкровення, але все ще найкраща частина серії. Рецензія на ремейк Final Fantasy VII

"Дякуючи всім, хто вносить свій внесок у боротьбу з пандемією, Sony Interactive Entertainment рада оголосити про запуск ініціативи Play At Home. Ця ініціатива зачіпає дві області: по-перше, безкоштовне надання ігор для спільноти PlayStation, щоб ви не нудьгували вдома; і по-друге, створення фонду, спрямованого на допомогу невеликим незалежним студіям, які зазнають фінансових труднощів, щоб вони продовжували створювати чудові ігри", – повідомили в Sony.

Отримати збірник Uncharted: The Nathan Drake Collection та гру Journey можна буде з 16 квітня до 6 травня.

Трейлер Uncharted: The Nathan Drake Collection

Що таке Uncharted: The Nathan Drake Collection

Uncharted: The Nathan Drake Collection – це збірка з трьох ігор: Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves та Uncharted 3: Drake's Deception. Всі три частини є перевиданням для PS4 і розповідають про пригоди шукача скарбів Нейтана Дрейка. Uncharted це одна з головних ексклюзивних франшиз на Playstation.

Трейлер Journey

Що таке Journey

Journey – це пригодницька гра від студії Thatgamecompany. Гравець в ролі таємничого героя в незвичайному одязі повинен пройти через пустелю до далекої гори. У грі немає мап і підказок. Під час подорожі гравець може зустріти іншого користувача з мережі, але не може з ним поспілкуватися. У процесі гри користувач може знайти в пустелі шматки тканини, магічні предмети і руни, які будуть давати певні здібності, приміром, можливість літати. Весь сюжет в Journey подається без слів, а під час проходження, гравець зможе знайти різні предмети і сліди існування цивілізації, які допоможуть зрозуміти історію цього світу.

Крім того, в рамках ініціативи Play At Home компанія Sony надасть 10 мільйонів доларів на підтримку незалежних розробників.

Нагадаємо, у квітні передплатники PS Plus можуть безкоштовно отримати заключну частину пригодницького екшну про Нейтана Дрейка – Uncharted 4: A Thief's End.