Творці ігрових серій Halo і Destiny підтримали Україну і готують гуманітарну допомогу / фото Bungie

Ігрові розробники по всьому світу поступово почали реагувати на вторгнення Російської Федерації в Україну. Раніше дії РФ засудили вітчизняні студії GSC Game World і Frogwares, а також польська команда 11 bit studios. Тепер до них приєдналася Bungie, яка відома завдяки знаменитим серіям шутерів Halo і Destiny. Вона зробила офіційну заяву і готується відправити в Україну гуманітарну допомогу.

На акаунті Bungie в Twitter опублікували наступне повідомлення: "Наші серця з нашими друзями та сім'ями, які постраждали від подій в Україні. Ми пожертвуємо 100% виручки за перші 48 годин акції Game2Give на гуманітарну допомогу у відповідь на триваючий конфлікт".

Bungie стала першою великою компанією в ігровій індустрії, яка підтримала нашу країну в спробах протистояти російській агресії. Вона також опублікувала список організацій, куди всі бажаючі можуть відправити пожертви Україні.

Відео дня

Детальніше про Bungie

  • Студія була заснована ще в 1991 році. Вона прославилася завдяки двом серіям шутерів: Halo і Destiny. Зараз компанія займається розвитком Destiny 2, яка нещодавно отримала велике доповнення The Witch Queen.
  • Наприкінці січня стало відомо, що Sony купить Bungie за $3,6 мільярда. Угода допоможе японському платформотримачу закріпитися на ринку ігор-сервісів. А Bungie, в свою чергу, отримає потрібні кошти і підтримку для розвитку своїх франшиз в різних сферах медіа.

Вас також можуть зацікавити новини: