Творці ремейка Dead Space анонсували одиночну гру про Залізну людину / фото Motive

Інсайдер і редактор Venture Beat Джефф Грабб знову виявився правий. На початку вересня він повідомляв, що студія Motive і видавництво Electronic Arts створюють гру про Залізну людину. А нещодавно витік офіційно підтвердили.

Розробники зробили скромний анонс в Twitter. Студія Motive зізналася, що дійсно працює над сюжетною грою про Залізну людину. Правда, деталями команда не поділилася, і чекати їх найближчим часом не варто, тому що проект знаходиться на ранній стадії.

"Ми не можемо бути ще більш схвильованими співпрацею з Marvel Games над абсолютно новою однокористувацькою пригодницькою грою про Залізну людину. Поки ми знаходимося на ранній стадії розробки, це нова захоплююча пригода для нашої студії", — сказано в офіційному повідомленні Motive.

Відео дня

Зараз основний проект студії — це ремейк Dead Space. Він вийде 27 січня 2023 року на ПК, PlayStation 5, Xbox Series X і Series S. Судячи з усього, повноцінне виробництво гри про Залізну людину почнеться тільки після випуску хорора.

Інформація про інші проекти про супергероїв

  • Skydance New Media створює гру про Капітана Америку і Чорну Пантеру в антуражі Другої світової війни. Це буде пригодницький екшен в дусі Uncharted.
  • Firaxis Games і 2K Games збираються випустити Marvel's Midnight Suns — покрокову тактику з елементами карткової гри про битву "Синів півночі" з Ліліт і "Гідрою".
  • В наступному місяці вийде Gotham Knights — кооперативний бойовик від WB Games Montreal і Warner Bros. Interactive Entertainment про боротьбу вихованців Бетмена з організацією "Суд сов".
  • Rocksteady Studios і Warner Bros. Interactive Entertainment працюють над Suicide Squad: Kill the Justice League. Це екшен у відкритому світі про протистояння членів "Загону самогубців" і супергероїв з "Ліги справедливості" під контролем Брейніака.

Вас також можуть зацікавити новини: