Липнева добірка ігор в PS Plus / фото twitter.com/PlayStation

Sony оголосила безкоштовну добірку ігор, які отримають передплатники PS Plus в липні. До списку увійшов шутер Call of Duty Black Ops 4, аркадний симулятор реслінгу WWE 2K Battlegrounds та пригодницький стелс-екшен Plague Tale: Innocence.

Отримати всі три гри передплатники зможуть з 7 липня, повідомила компанія в акаунті PlayStation у Твіттері.

Підбірка ігор для передплатників PS Plus в липні

Детальніше про Plague Tale: Innocence

  • A Plague Tale: Innocence — це гра в жанрі пригодницького стелс-екшену, події якої розгортаються в середньовічній Франції. За сюжетом в країні йде війна, і вирує епідемія чуми. Головні герої, 15-річна Аміція та її молодший брат Гуго намагаються сховатися від інквізиції. Однак на їхньому шляху не лише солдати церкви, але й полчища чумних щурів.
  • На агрегаторі рецензій Metacritic гра отримала 83 бали від критиків та 8,4 від геймерів.

A Plague Tale: Innocence за підпискою PS Plus отримають лише власники PS5.

Що таке WWE 2K Battlegrounds

  • Аркадний симулятор реслінгу з гіперболізованими прийомами і екзотичними аренами дасть можливість зіграти за одного з 70 легендарних бійців WWE, серед яких Джона Сіна та Двейн "Скеля" Джонсон.
  • Крім видовищних сутичок в декількох режимах, включаючи мультиплеєр, користувачам доступна сюжетна кампанія з пригодами семи бійців-початківців. У режимі одиночної гри можна розблокувати нові арени.

Коротко про Call of Duty Black Ops 4

  • Call of Duty Black Ops 4 — це перша в історії серії Black Ops гра без сюжетної кампанії. Користувачам доступний лише мультиплеєр та декілька кооперативних режимів.
  • Гра вийшла в 2018 році, отримавши 83 бали на агрегаторі Metacritic.

До 7 липня передплатники можуть забрати попередню добірку місяця: перевидання Virtua Fighter 5, космічний симулятор Star Wars: Squadrons та кооперативний екшен Operation: Tango (лише для власників PS5).