В шутері Battlefield 2042 пінгвіни вважаються бойовою технікою / фото GameSpot

Battlefield 2042 стала одним з головних розчарувань осені. Шутер відзначився як поганим технічним станом, так і неоднозначними рішеннями по частині геймдизайну. Користувачі досі стикаються в грі з різними дивацтвами, і одне з них нещодавно виявив відвідувач форуму Reddit під псевдонімом dunaike. Він з'ясував, що пінгвіни на одній з карт Battlefield 2042 прирівнюються до бойової техніки. Їх можна" полагодити", якщо використати ремонтний інструмент.

Пінгвіни зустрічаються на засніженій локації "Розрив". У ролику нижче показується, як dunaike підбіг до однієї з тварин і застосував пристрій для ремонту техніки. Гаджет несподівано спрацював і почав відновлювати пінгвіну здоров'я. Процес супроводжувався іскрами, як ніби гравець лагодив бойову техніку. Мабуть, через якісь параметри тварини отримали окремі властивості транспортних засобів.

Детальніше про Battlefield 2042

  • У грі немає сюжетної кампанії — тільки мультиплеер з трьома складовими. Головними особливостями шутера позиціонувалися бої за участю 128 осіб, величезні карти і природні лиха.
  • Проект розкритикували за численні геймплейні елементи. Наприклад, заміну традиційних класів на окремих фахівців, локації з купою порожніх просторів і слабкий вплив катаклізмів на битви.
  • На старті гра рясніла технічними проблемами. Деякі з них, включаючи неправильну реєстрацію влучень, сильно заважали розважатися.
  • Battlefield 2042 отримала найгірші оцінки в серії. На Metacritic вона має від 64 до 69 балів залежно від платформи.