Автори Valorant продовжують боротьбу з читерами / resetera.com

Студія Riot Games заблокувала 8873 гравці, які використовували чити в багатокористувацькому онлайн-шутері Valorant.

Про це на своїй сторінці у Twitter повідомив один з інженерів античит-системи Vanguard Філліп Коскинас.

Читайте такожУ PS Store почався розпродаж розширених видань ігор і сезонних перепусток

Античит Vanguard відповідає за виявлення на комп'ютері гравця ПЗ, яке він може використовувати для нечесної переваги у грі. Після чого система блокує нечистих на руку гравців.

Користувачі вже неодноразово скаржилися на сам Vanguard. Гравці помітили, що античит вбудовується в систему і запускається разом з Windows, тим самим даючи навантаження на ПК. Більш того, геймери зазначили, що в деяких випадках античит блокує роботу драйверів, відключаючи клавіатуру або систему охолодження відеокарти. Днями розробники випустили патч, в якому виправили помилки Vanguard.

Крім того, студія Riot Games випустила оновлення 0.50 для самого шутера Valorant. Розробники виправили помилки гри, поліпшили користувальницький інтерфейс і мапи, а також внесли зміни в баланс зброї та персонажів, включаючи точність стрільби на бігу і тривалість дій унікальних здібностей героїв.

З повним списком змін можна ознайомитися на сайті гри.

Геймплей Valorant

Що таке Valorant

Valorant – це багатокористувацький умовно-безкоштовний шутер від першої особи, створений студією Riot Games. У грі дві команди 5 на 5 б'ються між собою до 13 перемог у 25 раундах. Перемогу в раунді приносять як вбивства супротивників, так і успішний підрив бомби. Гравцям доступні 10 персонажів з унікальними навичками і ультимативними здібностями. На момент виходу у грі буде 5 локацій.

Нагадаємо, закрите бета-тестування Valorant стартувало 7 квітня. Реліз гри запланований на літо 2020 року.