Танки-монстри в хелловінському режимі консольної версії World of Tanks / фото wargaming.net

На PS4 та Xbox One в командній багатокористувацькій грі World of Tanks з'явився хелловінський режим під назвою "Пробудження зла". Гравцям доведеться зіткнутися з танками-монстрами, які володіють надздібностями.

Як повідомили в Wargaming, битви в режимі "Пробудження зла" проходитимуть у форматі "7 на 7" на спеціальних хоррор-мапах: "Цвинтар" та "Місто привидів". Гравці будуть керувати не звичайною технікою, а танками-монстрами. Ті, у кого немає такої машини в ангарі, отримають на час івенту танк "Привид", що стріляє вогняними кулями.

"У цей Хеллоуїн всі танки-монстри, коли-небудь придбані або отримані в нагороду гравцями, отримують подвійний запас міцності", – підкреслили у Wargaming.

Відео дня

Також на Хеллоуїн цього року у внутрішньоігровому магазині будуть доступні танки з новими бойовими здібностями:

  • Fangula AE Phase 1 – мегастрибок;
  • Dread Dozer M48A2 Räumpanzer – токсичні шипи та бомби-смердючки;

Крім того, у всіх боях хеллоуїнського режиму буде діяти постійний бонус +300% до досвіду екіпажу, а снаряди і ремонт будуть безкоштовними.

Танк O-I "Кайдзю" з електричними снарядами / фото wargaming.net

Режим "Пробудження зла" буде активний до 3 листопада.

Нагадаємо, на ПК в World of Tanks з'явився хелловінський PvE-режим – "Мирний-13". Він створений спільно з авторами Silent Hill – дизайнером Масахіро Іто та композитором Акірою Ямаока. Детально про цей режим можна прочитати за посиланням.