Українець відтворив культову локацію з першої частини S.T.A.L.K.E.R. на Unreal Engine 5 / фото ArtStation

Художник заставок і дизайнер рівнів з Києва під псевдонімом Egor відтворив село новачків зі S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl на рушії Unreal Engine 5. Результат роботи ентузіаста вийшов дійсно вражаючим.

Село новачків на Unreal Engine 5 / фото ArtStation

Читайте такожМалюнки та записки: фанати розгадали шифр від авторів S.T.A.L.K.E.R. 2 і отримали нагородиНа скріншотах нижче можна побачити, як змінилася культова локація. Вона включає знамените багаття, де часто сиділи сталкери і труїли анекдоти, невеликий будинок і кілька напівзруйнованих будівель. Egor зміг добре вловити стилістику і настрій S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl.

Художник передав атмосферу запустіння і розрухи в Зоні, при цьому він зумів показати, що село новачків вкриє від мутантів, бандитів та інших небезпек. Ентузіаст також опублікував зображення з різними погодними умовами і періодами доби. Ці фактори впливають на сприйняття локації, наприклад, в обідній час вона здається більш привітною.

Відео дня
Село новачків на Unreal Engine 5 / фото ArtStation

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl — основні подробиці

  • Дії сиквела розгорнуться в зоні відчуження Чорнобильської АЕС. У грі поєднуються елементи шутера від першої особи, хорора і імерсивного симулятора.
  • Історія буде варіативною і відзначиться декількома кінцівками. У процесі проходження користувачам належить приймати рішення, які спричинять за собою наслідки.
  • S.T.A.L.K.E.R. 2 обзаведеться просунутим штучним інтелектом і вдосконаленою системою симуляції життя A-Life 2.0. Завдяки їй персонажі, мутанти і тварини будуть взаємодіяти один з одним і з оточенням без участі гравця.
  • Ще планується реалізувати 30 видів зброї, динамічну зміну погодних умов, механіки виживання і багато іншого.
  • S.T.A.L.K.E.R.: Heart of Chernobyl вийде 28 квітня 2022 року на ПК, Xbox Series X і Series S.
Село новачків на Unreal Engine 5 / фото ArtStation

Вас також можуть зацікавити новини: