Володарі смартфона Xiaomi Redmi Note 10 5G і двох ігор стануть відомі 11 червня / скріншот

Сьогодні ми випустили огляд нового смартфона Xiaomi Redmi Note 10 5G. Для свого цінового сегмента апарат виявився цілком вдалим. Тому ми хочемо подарувати його нашим читачам. Він дістанеться першому переможцю нашого конкурсу. А учасники, які посядуть друге і третє місце, отримають у подарунок від УНІАН науково-фантастичний шутер Outriders для PS4 і захоплюючий кооперативний екшен It Takes Two для ПК.

Щоб отримати Xiaomi Redmi Note 10 5G або одну з двох ігор, потрібно виконати дуже прості умови.

Правила конкурсу:

Відео дня
  1. Підпишіться на телеграм-канал УНІАН ігри;
  2. Заповнивши гугл-форму. У ній потрібно:
  • Написати свій нік в телеграм – це важливо, оскільки допоможе нам швидко зв'язатися з переможцем.
  • Вибрати один або кілька призів, які ви хотіли б отримати.

Рівно через тиждень, 11 червня, ми підіб'ємо підсумки конкурсу за допомогою рандому. Перший переможець отримає від нас новенький Xiaomi Redmi Note 10 5G. Другому щасливчику дістанеться Outriders (версія для PS4), а третьому – веселий кооперативний екшен It Takes Two (версія для ПК).

Про смартфон Xiaomi Redmi Note 10 5G

Xiaomi Redmi Note 10 5G / фото УНІАН

Xiaomi Redmi Note 10 5G отримав 6,5-дюймовий IPS екран з роздільною здатністю 2400 x 1080 точок і частотою оновлення 90 Гц, процесор MediaTek Dimensity 700 з підтримкою мереж 5G, камеру на 48 МП, а також акумулятор на 5000 мА/год. На борту пристрою 4 ГБ ОЗУ та 128 ГБ вбудованої пам'яті з можливістю розширення. Смартфон здатен успішно впоратися з будь-якими іграми – від Call of Duty Mobile і Asphalt 9 до PUBG та Genshin Impact.