The Elder Scrolls V: Skyrim / скриншот з відео

The Elder Scrolls V: Skyrim хоч і вийшла більше 11 років тому, відмінно збереглася в плані атмосфери, геймплея і історії всесвіту. А ось графіка в проєкті відчувається застарілою навіть в останньому перевиданні. Саме тому користувачі активно встановлюють модифікації, які покращують візуальні аспекти. Правильна добірка модів дійсно здатна поставити Skyrim в один ряд з сучасними релізами. Це довів автор YouTube-каналу Digital Dreams у своєму свіжому відео. Блогер показав, як виглядає культова екшен-RPG c 1800 модифікаціями.

Ентузіаст використав фанатські творіння, які змінюють всі графічні аспекти. У список увійшов і Reshade Ray Tracing — шейдер з імітацією ефектів трасування променів. Значна частина модів присвячена поліпшенню текстур. Всі поверхні і об'єкти стали відображатися в підвищеній роздільній здатності. Деталізація теж зросла, що особливо помітно при вивченні будівель.

Модифікації також підтягнули рослинність, зробивши її більш густою і реалістичною. Позитивні зміни помітні і в освітленні з тінями, які пом'якшили загальну картинку. Персонажі обзавелися плавними анімаціями, а візуальні ефекти тепер менше не ріжуть очі.

В цілому, Skyrim значно покращала, але залишаються питання до продуктивності. Digital Dreams запускав гру з модифікаціями на ПК з відеокартою NVIDIA RTX 4090. На слабших системах можливі проблеми.

Коротко про The Elder Scrolls V: Skyrim

  • Це легендарна екшен-RPG, яка вийшла десять років тому. Нещодавно вона отримала ювілейне видання з різними добавками.
  • Сюжет гри розповідає про протистояння дракону Алдуїну. Він збирається знищити світ, а зупинити монстра здатний тільки головний герой.
  • У проекті можна виконувати завдання, битися, прокачувати персонажа, зводити власний будинок, збирати екіпіровку і так далі.

Вас також можуть зацікавити новини: