Wolfenstein: The New Order / фото DSOGaming

У магазині Epic Games Store триває новорічна акція з щоденними подарунками. Адміністрація сервісу почала все частіше роздавати відомі ігри. Нещодавно користувачі могли отримати інді-хіт 2021 року Sable, а зараз прийшла черга Wolfenstein: The New Order. Акція діє тільки сьогодні, до 18:00 за Києвом. Який проект стане безкоштовним наступним, поки невідомо.

Wolfenstein: The New Order — деталі гри

  • Це сюжетний шутер від студії MachineGames і видавництва Bethesda Softworks. Гра стала перезапуском культової серії Wolfenstein і представила нову історію головного героя — Бі Джея Бласковіца.
  • В The New Order демонструється альтернативна історія. Нацисти перемогли у Другій світовій війні, підкорили всю Землю і встановили свій деспотичний порядок. Головний герой разом з партизанами повинен зруйнувати ворожу гегемонію і поквитатися зі своїм давнім ворогом.
  • Wolfenstein: The New Order здатна порадувати добре опрацьованою стріляниною з безліччю видів унікальної зброї. Випробувати її в дії належить на низці різнопланових рівнів у багатьох частинах світу. Серед ворогів зустрічаються як штурмові загони нацистів, так і суперсолдати з масивними роботами.
  • Шутер вийшов 20 травня 2014 року на ПК, PS4, Xbox One, PS3 і Xbox 360. У Steam Wolfenstein: The New Order отримала 34 677 відгуків, 90% з яких позитивні.

Вас также могут заинтересовать новости: