Enter the Gungeon можна скачати безкоштовно до 27 серпня / thegamer.com

У магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store почалася нова безкоштовна роздача, в межах якої геймери можуть отримати дві гри: Enter the Gungeon та God's Trigger. Акція триватиме до 27 серпня.

Що таке Enter the Gungeon

Enter the Gungeon - це пригодницька гра в жанрі roguelike, випущена видавцем Devolver Digital у 2016 році. Групі невдах належить досліджувати процедурно згенеровані підземелля, битися з ворогами і відшукати легендарні скарби "Зброелля" (гра слів в назві Gungeon. Gun - зброя, Dungeon - підземелля). Enter the Gungeon була тепло прийнята, як гравцями, так і критиками. На агрегаторі Metacritic ПК-версія гри отримала 84 бали від преси та 7,9 бала від користувачів.

Трейлер Enter the Gungeon

Завантажити Enter the Gungeon безкоштовно можна тут.

Що таке God's Trigger

God's Trigger - це кооперативний шутер з видом зверху від студії One More Level. Гравцям потрібно буде битися з вершниками апокаліпсису і їх поплічниками, щоб врятувати Землю від знищення. God's Trigger вийшла у 2019 році і отримала 75 балів на Metacritic від ЗМІ та 8,3 бала від користувачів.

Трейлер God's Trigger

Завантажити безкоштовно God's Trigger можна тут.

Наступного четверга, 27 серпня, в Epic Games Store стартує нова роздача. Користувачам роздадуть безкоштовно легендарний стелс-екшн Hitman та збірку тактичних рольових ігор Shadowrun Collection.