Killing Floor 2 / store.steampowered.com

В магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала безкоштовна роздача одразу трьох ігор: кооперативного шутера Killing Floor 2, космічного платформера Lifeless Planet та піксельної рольової гри The Escapists 2.

Акція триватиме до 16 липня.

Що таке Killing Floor 2

Killing Floor 2 – це сиквел кооперативного шутера, в якому шестеро гравців повинні битися з мутантами. Дія гри відбувається в Європі за місяць після подій першої частини. Користувачам належить вирушити в гарячі точки, заражені мутантами, щоб знищити їх. У Killing Floor 2 є декілька ігрових режимів. Наприклад, в режимі Survival гравці повинні знищити кілька хвиль мутантів, а потім битися з босом. А в режимі Versus Survival одна команда грає за людей, а друга керує мутантами.

Трейлер Killing Floor 2

Отримати кооперативний шутер Killing Floor 2 можна тут.

Що таке Lifeless Planet

Lifeless Planet – це інді-платформер, який три роки створювався одні людиною – розробником Девідом Бордом. Гра розповідає про групу астронавтів, які зазнали аварії при посадці на безлюдній планеті. Вижив лише один член екіпажу. Він вирушає досліджувати місцевість, щоб зрозуміти куди зникло усе життя. Незабаром герой виявляє, що раніше на цій планеті побували радянські космонавти.

Трейлер Lifeless Planet

Отримати Lifeless Planet безкоштовно можна тут.

Про що The Escapists 2

The Escapists 2 – це сіквел рольової гра з виглядом зверху. В The Escapists 2 гравець бере на себе роль ув'язненого, якому потрібно втекти з в'язниці. Герой може створити або вкрасти різні предмети, які допоможуть з втечею. Також персонаж може взаємодіяти з іншими ув'язненими, виконувати їх завдання, щоб поліпшити їх ставлення до себе і заробити внутрішньоігрову валюту. В The Escapists 2 є кооперативний режим.

Трейлер The Escapists 2

Отримати The Escapists 2 безкоштовно можна тут.