Where The Water Tastes Like Wine роздають безкоштовно в Epic Games Store / фото psu.com

У магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store стартувала нова роздача ігор. Цього разу користувачі можуть завантажити безкоштовно стратегію Railway Empire та пригодницьку гру Where The Water Tastes Like Wine.

Отримати обидві гри в Epic Games Store можна до 17 вересня.

Railway Empire

Стратегія про будівництво залізниць / скріншот
  • Railway Empire – це стратегія, в якій потрібно будувати власну транспортну імперію.
  • Дія гри розгортається в 1830 році на території США.
  • Гравцеві належить розвивати складну залізничну систему, купувати поїзди, будувати станції, фабрики та пам'ятки. Крім того, потрібно буде боротися з конкурентами за допомогою нальотчиків і шпигунів.
  • У стратегії понад 40 унікальних локомотивів і 30 різних видів вагонів.

Railway Empire вийшла у 2018 році на ПК та консолі. ПК-версія гри на агрегаторі Metacritic отримала 74 бали від критиків та 6,6 бала від користувачів.

Відео дня

Where The Water Tastes Like Wine

Кадр з Where The Water Tastes Like Wine / скріншот
  • Where The Water Tastes Like Wine  – це незвичайна пригодницька гра з глибоким сюжетом. На гравця чекає подорож Сполученими Штатами часів Великої депресії. В дорозі герой зустрічатиме багато цікавих персонажів, які будуть розповідати йому свої історії.
  • Персонажів у грі озвучили відомі ігрові актори, поміж яких Кімберлі Брукс (Mass Effect), Елізабет Максвелл (The Legend of Zelda: Breath of the Wild) та інші. Крім того, одному з героїв гри свій голос подарував британський музикант Стінг.

Where the Water Tastes Like Wine вийшла у 2018 році. На Metacritic гра отримала 74 бали від преси та 5,3 бала від користувачів.