Lords оf The Fallen / фото CI Games

Завдяки новому витоку стала відома дата виходу очікуваної гри в піджанрі Souls-like під назвою Lords of The Fallen. Проєкт від польських розробників вийде 13 жовтня.

Ця інформація надійшла від датамайнера під псевдонімом Aggiornamenti Lumia. Він досліджує файли Microsoft Store і нерідко знаходить в них секретну інформацію. Наприклад, в червні минулого року він заздалегідь повідомив дату виходу Skull & Bones. Пізніше її підтвердила Ubisoft, правда, з тих пір гру встигли перенести ще двічі.

А тепер Aggiornamenti Lumia з'ясував дату запуску Lords оf The Fallen. Найімовірніше, вона теж виявиться правильною, якщо тільки розробники не внесуть корективи. Офіційно реліз 13 жовтня поки не підтвердили.

Відео дня

Lords оf The Fallen: що відомо про гру

  • Це екшен-RPG від студії HEXWORKS і видавництва CI Games. Проєкт натхненний роботами FromSoftware, зокрема, Dark Souls і Elden Ring.
  • Сюжет гри присвячений боротьбі з богом Адиром. Після довгих років правління тирана вдалося перемогти. Однак він готується відродитися, тому гравці в ролі Темних Хрестоносців повинні вступити в битву з могутнім ворогом.
  • Основними особливостями Lords of The Fallen стануть варіативний сюжет і наявність царства мертвих — потойбічної версії світу, куди користувачі потраплятимуть після загибелі.
  • Решта геймплей включає прокачування з освоєнням одного з дев'яти класів, складні битви, підбір екіпіровки під свій стиль бою та інше.
  • Lords оf The Fallen вийде на ПК, PS5, Xbox Series X і Series S в 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: