У магазині Epic Games Store тепер можна отримувати частину грошей назад при покупці ігор / фото Epic Games

Epic Games продовжує придумувати способи, як залучити аудиторію в свій сервіс EGS. Разом зі стартом "Мегарозпродажу" компанія реалізувала бонусну систему. Тепер користувачі зможуть отримати частинку коштів назад при покупці ігор в магазині.

Про це стало відомо з нотатки на офіційному сайті Epic Games Store. У ній сказано: "Нова програма винагород Epic завжди доступна, безкоштовна для участі і не вимагає реєстрації. Стати учасником програми винагород може кожен власник облікового запису Epic Games в момент покупки: все, що потрібно зробити, це купити будь-які ігри, додатки, доповнення або віртуальну валюту в Epic Games Store — навіть В-бакси. Ви автоматично отримаєте 5% у вигляді винагород Epic, які додадуться до вашого балансу винагород через два тижні після відповідної покупки".

Бонусні кошти можна витратити під час придбання товарів в EGS. Вони поєднуються зі знижками і купонами Epic Games, що дозволяє отримати ще вигіднішу ціну.

Відео дня

Інша інформація про винагороди

  • У програмі є одне обмеження: за бонуси не можна придбати окремі підписки, наприклад, "Загін Fortnite". Про це було сказано у відповідях на часті питання щодо системи винагород.
  • Кошти в розмірі 5% дійсні протягом 25 місяців з моменту їх появи на акаунті. Якщо не витратити бонуси протягом зазначеного часу, то вони зникнуть.

Вас також можуть зацікавити новини: