Серіалу The Last of Us закінчать знімати до червня 2022 року / фото Naughty Dog

Режисер Кантемір Балагов, який відповідає за постановку пілотного епізоду серіалу від HBO за мотивами гри The Last of Us, поділився знімком з актором Педро Паскалем. Зірка "Гри престолів" виконає в майбутній екранізації одну з головних ролей – контрабандиста Джоела.

Знімком за кілька днів до початку виробництва Балагов поділився в Instagram.

Педро Паскаль і Кантемір Балагов / фото instagram.com/kantemir_balag

Другу титульну роль, дівчинку Еллі зіграє ще одна зірка "Гри престолів" – актриса Белла Рамзі, відома за образом Ліанни Мормонт.

Відео дня

Дебютний сезон екранізації The Last of Us охопить всі події першої частини гри, проте без змін не обійдеться. Знімальний процес стартує вже 5 липня і триватиме 11 місяців – до 8 червня 2022 року. Над шоу також працюють Крейг Мейзін та Йохан Ренк, які створили серіал "Чорнобиль", і автор самої гри – Ніл Дракманн зі студії Naughty Dog.

Про сюжет серіалу The Last of Us

  • Майбутнє шоу від HBO засноване на однойменній грі від студії Naughty Dog. Воно розповість про недалеке майбутнє, де світом пронеслася пандемія мутованого гриба-паразита кордицепс однобокий, що перетворює людей на зомбі.
  • У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел. 20 років тому на початку епідемії він втратив свою дочку, а тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі, у якої імунітет до паразита. В ході довгої та важкої подорожі їм доведеться сподіватися лише на самих себе, щоб вижити.