Resident Evil 4 / фото Capcom

Ремейк Resident Evil 4 на манер оригіналу не дуже радо зустрічає користувачів. Гравцям знадобиться відбиватися від натовпів заражених селян, які хочуть вбити Леона Кеннеді. Стартовий бій вийшов досить складним, але його можна уникнути, якщо знати один трюк.

Прийомом поділився відвідувач форуму Reddit під псевдонімом Tactical_Banter. Він повідомив, що вирішив спробувати пропустити перший бій в селі за допомогою пострілу в церковний дзвін. Ентузіаст забрався на дах центрального будинку і зробив влучний постріл. Після цього спрацював скрипт, який направив супротивників до церкви.

Якщо діяти за правилами, то дзвін теж прозвучить, але через певний час. Чекаючи його, необхідно активно відбиватися від ворогів, щоб не померти. Трюк з пострілом у дзвін здається легким, проте потрапити в ціль непросто. Як показано на відео нижче, навіть зі снайперською гвинтівкою знадобилося здійснити кілька залпів. А при першому проходженні у гравця в цьому моменті буде тільки пістолет і дробовик, тому доведеться вести вогонь навмання.

Ремейк Resident Evil 4 — основні подробиці

  • Базовий сюжет в грі залишився без змін. Однак історію доповнили кількома епізодами і краще розкрили персонажів.
  • Ешлі перестала бути тягарем для гравців. Дівчині не потрібно наказувати ховатися, але можна використовувати інші команди. А якщо супутниця отримає багато шкоди, то доведеться їй допомагати піднятися на ноги.
  • Розробники також поліпшили окремі геймплейні механіки, додали нові локації і розширили старі, повністю перемалювали графіку і замінили звучання.
  • Ремейк Resident Evil 4 вийшов 24 березня 2023 року на ПК, PS4, PS5, Xbox Series X і Series S.

Вас також можуть зацікавити новини: