Кадр із Star Wars Jedi: Fallen Order / store.steampowered.com

На честь дня "Зоряних війн", який фанати саги відзначали 4 травня, гра Star Wars Jedi: Fallen Order отримала велике безкоштовне оновлення.

Трейлер оновлення для Star Wars Jedi: Fallen Order

Оновлення додало в Fallen Order «нову гру +». В ній геймери можуть скористуватися усіма візуальними поліпшеннями з попереднього проходження, проте раніше вивчені навички доведеться освоювати заново. Ще в «Новій грі +» користувачі отримають костюм Інквізитора та червоний світловий меч ситхів. Також гравцям будуть доступні випробування у двох режимах:

Читайте такожУ Steam з великими знижками віддають ігри за мотивами "Зоряних війн"

  • В «Бойових випробуваннях» буде 12 місій з додатковими умовами, де гравцям потрібно буде битися на аренах з хвилями супротивників.
  • У «Бойовий решітці» гравець зможе самостійно створити собі битву, заздалегідь розставивши суперників на полі, вибравши локацію і рівень складності.

Крім того, оновлення поліпшило перехід між анімаціями, додало можливість налаштовувати розмір субтитрів та пропускати QTE-сцени.

Нове безкоштовне оновлення для Star Wars Jedi: Fallen Order вже доступно на PS4, Xbox One та ПК.

Про що Star Wars Jedi: Fallen Order

Star Wars Jedi: Fallen Order – це action-adventure від третьої особи у всесвіті Зоряних Війн. Дії Fallen Order розгортаються після подій третього епізоду кіносаги «Зоряні війни». Головний герой гри — молодий падаван Кел Кестис, якому вдалося вижити після знищення «Ордену джедаїв».