У Steam розпочався фестиваль демоверсій / фото Valve

У сервісі Steam стартувала нова вітрина демоверсій. Захід називається "Фестиваль новинок" і включає сотні майбутніх релізів, серед яких є і великі проекти.

Подія триватиме до понеділка, 26 червня. Весь тиждень користувачам будуть доступні "пробники" різноманітних ігор. А ще фестиваль супроводжується трансляціями від розробників, які розкриють подробиці та особливості своїх проєктів.

Які ігри варто випробувати в рамках заходу

  • Lies of P — це Soulslike про Піноккіо, який потрапив в місто Крат, охоплене божевіллям. Бойова система нагадує суміш Sekiro і Bloodborne, а сюжет буде залежати від рішень головного героя.
  • The Invincible — пригода за мотивами роману "Непереможний" Станіслава Лема. У ролі астробіолога Ясни належить досліджувати планету Регіс III в пошуках зниклих членів екіпажу.
  • Wizard with a Gun — кооперативна пісочниця з елементами виживання і великою варіативністю в плані взаємодії зі світом.
  • Pacific Drive — симулятор виживання на машині в зоні відчуження. Необхідно досліджувати ворожий світ, покращувати і лагодити свій автомобіль, щоб дістатися до фіналу.
  • Shadow Gambit: The Cursed Crew — нова тактика від авторів Desperados III і Shadow Tactics. Унікальні герої зі своїми здібностями, продумані локації, більше взаємодій зі світом — все, що потрібно фанатам.
  • Ghost Trick: Phantom Detective — оновлена версія культової головоломки від автора серії Ace Attorney. У грі потрібно за допомогою безлічі зачіпок розплутати історію власного вбивства.

Вас також можуть зацікавити новини: