Detroit: Become Human - гра отримала в Steam знижку у 10% / store.steampowered.com

Сьогодні, 18 червня, в магазині цифрової дистрибуції Steam відбувся реліз одразу трьох колишніх ексклюзивів PlayStation.

Тепер користувачам Steam доступні інтерактивний детектив Heavy Rain, психологічний трилер Beyond: Two Souls, а також пригодницький проект Detroit: Become Human.

Трейлер ігор Quantic Dream в Steam

Одночасно з релізом ігри студії Quantic Dream отримали в Steam знижки у 10%. Detroit: Become Human віддають за 605 грн, а Heavy Rain та Beyond: Two Souls можна придбати за 290 грн.

Читайте такожІ проллється кров. Фінальний огляд The Last of Us Part II (спойлери)

Крім того, для релізу на ПК розробники представили розширення під назвою Detroit Community Play для майданчика Twitch. Розширення буде безкоштовним. З його допомогою користувачі, у яких встановлена ПК-версія Detroit: Become Human, зможуть під час трансляції голосувати за різні варіанти поведінки стрімера в грі.

Нагадаємо, ігри Heavy Rain, Beyond: Two Souls та Detroit: Become Human довгий час були ексклюзивами PlayStation. Минулого року засновник Quantic Dream, Девід Кейдж, заявив, що ігри студії будуть виходить на всіх платформах. Так у 2019 році всі три останні гри компанії вийшли на ПК, ставши тимчасовим ексклюзивом магазину Epic Games Store.