В які ігри можна грати на Smart-TV?

Разом з брендом смарт-телевізорів KIVI з’ясуємо, що це за "фічі" та які ігри є найактуальнішими цього літа.

Про "фішки" телевізорів KIVI, які сподобаються геймерам

За те, аби ви отримали максимальне задоволення від гри і насолодилися її реалістичністю (наприклад, у випадку з eFootball 2023 це принципово важливо, адже автори позиціонують її як найреалістичнішу футбольну гру!), в моделях KIVI відповідає режим ALLM - Auto Low Latency Mode. Це режим автоматичної низької затримки сигналу, який вмикається одразу після того, як телевізор розпізнав початок гри на консолі. А спеціальний Game Mode приглушує всю фонову активність, що, в свою чергу, мінімізує затримку кадра. Якість картинки – високого класу, тому що весь потенціал Smart TV спрямовується тільки на вашу гру.

В які ігри можна грати на Smart-TV?

А що робити, якщо немає консолі?

Скажімо чесно, що сьогодні це зовсім не проблема. Адже перевага телевізорів KIVI у тому, що це повноцінний ігровий гаджет, а доступ до найкрутіших ігор можна отримати завдяки платформам хмарного геймінга. Наприклад, Boosteroid – це українська платформа, яка буквально за три роки стала відомою у всьому світі і має сервери (та вірних фанатів) в десятках країнах.

За невелику передплату (від €7.49) ви отримаєте понад 200 ігор для Smart TV. Boosteroid дає доступ до всіх популярних ігор, в які ви можете грати з консолі або комп’ютера – це Fortnite, FIFACall of Duty, League of Legends, World of Tanks і багато-багато інших.

Очевидний плюс Boosteroid – мультидевайсний доступ: ви можете використовувати один обліковий запис Boosteroid для гри на Smart TV, ноутбуці, що працює на Windows 7 чи Windows 10 або на смартфоні, якщо він працює на Android. А ще приємно, що бренд KIVI – офіційний партнер платформи Boosteroid і надає своїм клієнтам безкоштовну годину гри в подарунок.

Зверніть увагу на платформу AirConsole: можна грати одночасно з друзями або родиною

Для того щоб грати на телевізорі без приставки, потрібен джойстик (геймпад). Якщо ж його немає, то спробуйте геймінг на платформі AirConsole, де джойстик можна легко замінити власним смартфоном. На телевізорах KIVI додаток передустановлений, тож нічого не треба качати – просто запускаєте та граєте.

Грати на AirConsole можуть до 16 гравців одночасно, а отже – це класний варіант провести час з родиною чи друзями. Грати на великому екрані, де кожна деталь гри яскрава і насичена – окреме задоволення. В Smart-телевізорах KIVI є технології Ultra Clear і Super Contrast Control – ці режими додатково опрацьовують кожен фрагмент кадру, підвищуючи різкість об'єктів та їх контраст. А для покращення яскравості у KIVI є функція Max Vivid, яка оптимізує зображення, посилюючи його яскравість окремо для кожної ділянки відео.

Для Android TV на платформі AirConsole доступно більше 90 ігор. Вартість повної підписки – від $1.49 на місяць, обмежений доступ є і безкоштовно.

В які ігри можна грати на Smart-TV?

А ще є Google Play Market

Телевізори KIVI працюють на сучасній операційній системі Android TV 11, тож найпростіший варіант – просто скачати цікаві для вас ігри та грати, використовуючи смартфон в якості джойстика. В Google Play Market достатньо безкоштовних ігор – від  тетріс до Real Racing 3, однієї з найкращих симуляцій гонок, що існує сьогодні.

Кілька цікавих ігор на Boosteroid та в Google Play Market:

The Witcher

Cities Skylines

League of Legends

eFootball 2023

The Wolf Among Us

NBA JAM

Cyberpunk 2077

Real Racing 3